ÇANAKKALE / BİGA - Kocagür İlkokulu

Mrt

Haftanın yildizinda beşinci gün ve Betül ÖDEYEN isimli öğrencimiz arkadaşlarına Eskişehir'i tanitti ve ardından Eskişehir'in meşhur ci böreğini yediler.

Mrt

Korona virüs broşürü ve sağlık çalışanları rehberine (bilim kurulu kararları) aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un açıklamasına göre, 16 Mart 2020 Pazartesi/20 Mart 2020 Cuma tarihleri arası öğrenci ve öğretmenlerimize virüsten korunma tedbiri amaçlı tatil edilmiştir.23 Mart 2020 Pazartesi/27 Mart 2020 Cuma tarihleri arasında ise yine öğrenci ve ogretmenlerimiz okula gelmeyecektir ve Uzaktan Eğitim planlanmış olup, ayrıntılar ilerleyen günlerde velilerimiz ile paylaşılacaktır.Tum öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur....

Mrt

12 Mart 1921'de kabul edilen İstiklal Marşı'miz ile ilgili okul panomuz..

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı,Sağlık Bakanlığı ve Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ortak girişimleri ile yürütülen "Beslenmenin Otizm SpektrumBozukluğu Üzerine Etkileri Farkındalık Geliştirilmesi Projesi" kapsamında " Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocukların Eğiimi ve Beslenme -Öğretmenler İçin Rehber Kitapçık" basımı yapılmıştır.Aşağıdaki linkten kitapçığı inceleyebilirsiniz.

Mrt

4/ A SINIFI SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE DUYURULUR..

Mrt

Okulumuzda açılmış olan mantar yetiştiriciliği kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize 10.03.2020 (bugün) saat 14:30 'da sertifikaları verilecektir.Tüm köy halkına duyurulur.

Mrt

Kadınlar insandır, biz insanoğlu.

Neşet ERTAŞ

Mrt

18Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ilçemiz ilkokul öğrencileri arasında " Zaferin Adı Çanakkale " temalı resim yarışması yapılacaktır.Yarışmaya katılmak isteyen  öğrencilerin resimlerini en geç 13 Mart 2020 Cuma gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.25*35 ölçüsündeki resim kağıtlarını sınıf öğretmeninizden alabilirsiniz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle annelerine küçük sürprizler hazırladılar.

Mrt

2/6 Mart tarihleri arasında okulumuzun en temiz sınıfı 2/A sınıfı seçildi.Ogrencilerimizi ve öğretmenimiz Sevil EROL'u tebrik ederiz.

Mrt

Çocuklar donmamış beton gibidir,üzerlerine ne düşse iz bırakır.

Haim JİNOTT

Mrt

Orman Haftası nedeniyle düzenlenen "Ağaç Sevgisi" konulu resim yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini en geç 17.03.2020 Salı gününe kadar sınıf öğretmenlerine teslim etmeliler.Yarışma için 25*35 ölçülerindeki resim kağıdını sınıf öğretmenlerinizden alabilirsiniz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencilerimizin öğretmenleri Gözde ÖN birlikte hazırladığı tiyatro oyununu aşağıdaki linklerden izleyebilirisiniz.

Mrt

"BİZDEN" isimli veli bulteninin yenisi yayinda.Tum velilerimiz için faydalı bilgilerin yer aldığı bülteni inceleyebilirsiniz.