ÇANAKKALE / BİGA - Kocagür İlkokulu

Mrt

23_27Mart tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak uzaktan eğitim programı aşağıdaki gibidir.Tum öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Mrt

Dün öğrencilerimize sorduğumuz soru şöyleydi:

Bir koşu yarışmasında ikinci olan kişiyi geçerseniz kaçıncı olursunuz?

Sorumuzun cevabı: 2.yi geçersek 2.oluruz.

Mrt

Bugün 18 Mart 2020.Milli birlik ve beraberliğimizi taclandiran Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü."Çanakkale geçilmez"sözünün tarihe yazıldığı gün.18 Mart, birçok kahramanlık hikâyesine sahne olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin tarihidir.18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yılında şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Bir koşu yarışmasında 2.olan kişiyi geçerseniz kaçıncı olursunuz?( Cevabı yarın)

Mrt

Okulumuzda virüslere karşı tedbir amaçlı dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yılı okulumuzda kutlandı.Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

3/A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Emre ALTAY ile birlikte EBA üzerinden CODY oyunu ile kodlama yaparken hem eğleniyor hem öğreniyor.

Mrt

Okulumuzda yeni faaliyete gecen Yaşam Beceri Atölyemizde öğrencilerimiz tenefüs ve öğle aralarında yaptığı çalışmalarla hayal güçlerini pratiğe döküyor.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri bugün öğretmenleri Gözde ÖN ile birlikte Gazların Şekli Değişir mi? isimli deneyi yaptılar.

Mrt

Anasinifimizdaki haftanın yıldızı uygulamasında dördüncü gün ve Betül ÖDEYEN isimli öğrencimiz arkadaşlarına İTALYA'yi tanıttı.

Mrt

Anasınıfımızdaki haftanın yıldızı uygulamasının 3. gününde Betül ÖDEYEN isimli öğrencimiz arkadaşlarına flamingoyu tanıttı.Videomuzu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Mrt

Anasınıfımızdaki haftanın yıldızı uygulamasının ikinci gününde Betül ÖDEYEN isimli öğrencimiz arkadaşlarına bebekliğini anlattı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz bugün öğretmenleri Aysel SARGİN ile birlikte sınıf kapılarını suslediler.Rengarenk kelebekleri özenle kesip, yapistirmasi için öğretmenlerine yardım ettiler.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz bugün öğretmenleri Aysel SARGİN ile birlikte geometrik şekiller içeren tavşan resmi ile sanat etkinliği yaptılar.